Opleiding Verkoopstyling


Over ons

Vastgoedstylist Kirsten Slager, oprichtster van House of KIKI, is na haar studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam jaren werkzaam geweest als marketingmanager bij een groot online mediabedrijf, waaronder een bekende zoekmachine. Kirsten heeft veel ervaring met het aankopen van oude huizen, opknappen en weer (met winst) verkopen. En daarnaast is ze gespecialiseerd in het inrichten van lege woningen. Kirsten heeft begin 2007, terwijl ze zelf werkzaam was als vastgoedstyliste, onderzoek gedaan naar verkoopstyling / vastgoedstyling in Nederland en aan de hand van deze uitslag een nieuw hands-on concept ontwikkeld en tevens cursus voor de Nederlandse markt geschreven. Cursisten wordt geleerd direct met meubels te gaan schuiven, te leren opruimen, sfeer aan te brengen en bijbehorende accessoires uit te zoeken, waardoor ze na de opleiding direct aan de slag kunnen in een te koop staande woning. Dit in tegenstelling tot de verkoopstylisten die de nadruk leggen op een mondeling of schriftelijk advies.
Sinds 2008 geeft Kirsten maandelijks de opleiding vastgoedstyling en heeft al meer dan 1200 keurmerk vastgoedstylisten opgeleid en begeleid bij het opstarten van hun vastgoedstyling bureau. Tussen de opleidingen door is Kirsten altijd op zoek naar interessante landelijke (makelaars-) partijen waar de verkoopstylisten van House of KIKI baat bij hebben. Zo houdt Kirsten regelmatig lezingen in het land voor de NVM of andere makelaarsorganisaties. Om het effect van vastgoedstyling nog beter te kunnen promoten, vervulde Kirsten in het populaire RTL televisie programma Uitstel van Executie enkele jaren de rol van de vaste stylist van het programma. Na afronding van de opleiding begeleidt Kirsten alle cursisten net zolang totdat ze een eigen vastgoedstylingbureau hebben opgestart of een eerste opdracht hebben binnengehaald.

De vaste docent Woningfotografie van House of KIKI heeft zeer veel ervaring op het gebied van fotografie. Theo Koeten was freelance fotograaf voor Het Parool en het ANP en heeft twee bekroningen in de Kodak Gold Award wedstrijd voor professionele fotografen gewonnen. Theo geeft tegenwoordig les aan de Fotoacademie in Amsterdam. In opdracht van House of KIKI heeft Theo een "Master Class Woningfotografie" opgezet. Tijdens deze cursus leren cursisten met hun eigen camera woonruimtes op de juiste manier te fotograferen voor funda. Hierdoor zijn House of KIKI leden in staat direct na restyling van de woning de perfecte fotoreportage te maken voor de makelaar en funda. Na afronding van de opleiding vastgoedstyling van House of KIKI kan aansluitend de MasterClass Woningfotografie worden gevolgd. Na afronding van deze MasterClass Woningfotografie ontvangen de House of KIKI vastgoedstylisten nog een extra keurmerk; dat van de VERKOOPCOACH.


Tabitha Wolf-Laarman is sinds 2009 eigenaresse van House2Style. Samen met haar man Ruben Wolf en haar zus Priskilla Laarman runt ze fulltime haar bedrijf. Ook maakt ze onderdeel uit van het House of KIKI Meubelverhuurnetwerk. Cursisten die de klassikale opleiding vastgoedstyling bij House of KIKI hebben afgerond mogen kosteloos een dagje met Tabitha meelopen om de kneepjes van het vak te leren.