Opleiding Verkoopstyling


Thuiscursus vastgoedstyling

House of KIKI biedt, speciaal voor die personen die niet in staat zijn om de cursus in Haarlem te volgen, een schriftelijke cursus aan. Bijvoorbeeld omdat ze in het buitenland wonen, of lastig vrij van hun werkgever kunnen krijgen. Deze cursus is inhoudelijk hetzelfde als de cursussen in Haarlem, echter de eindopdracht zal thuis moeten worden gemaakt gemaakt (een woning beoordelen en verkoopklaar maken volgens de 6 basis principes van House of KIKI).
Alle cursisten worden per mail begeleid door de hoofddocente en oprichtster Kirsten Slager.

De totale studieduur van deze cursus ligt tussen de één en maximaal vier weken .
Het cursusboek bestaat uit 120 pagina's leesmateriaal. Na bestudering van het cursusboek kan de eindopdracht worden aangevraagd.

Na betaling van het cursusbedrag wordt het volledige cursuspakket toegestuurd. Cursisten worden per e-mail begeleid. Zodra de cursist de stof beheerst, stuurt House of KIKI de eindopdracht per e-mail toe. Na beoordeling en goedkeuring door House of KIKI van de eindopdracht, wordt het certificaat en het House of KIKI logo (keurmerk) toegestuurd naar de cursist. Hierna wordt het logo en de website van de cursist opgenomen op het gehele House of KIKI netwerk en zal de cursist nog begeleiding krijgen bij het opstarten van het bedrijf en de eventuele eerste (betaalde) opdrachten.

Prijs van de cursus per post:   € 295,-   (BTW vrij)
Deze prijs is inclusief het volledige cursuspakket (het papieren cursusboek van 120 pagina's, een schrijfmap met rekenmachine, een professionele kleurenwaaier en alle voorbeelddocumenten voor de startende verkoopstylist), begeleiding door docente Kirsten Slager, beoordeling eindopdracht (examinering), erkend certificaat, House of KIKI keurmerk en een jaar lang gratis nazorg en opname op het gehele House of KIKI netwerk.

Prijs van de digitale thuiscursus:   € 195,-   (BTW vrij)
Deze prijs is inclusief het cursuspakket (het digitale cursusboek van 120 pagina's met daarin alle formulieren voor de startende vastgoedstylist), begeleiding door docente Kirsten Slager, beoordeling eindopdracht (examinering), erkend certificaat, House of KIKI keurmerk en een jaar lang gratis nazorg en opname op het gehele House of KIKI netwerk.
`